eerst jij wij eindhoven

tekstgrootte

(040) 238 89 98

zoeken

Werken bij

Vacatures

De WIJeindhoven teams zijn op zoek naar generalisten! Bekijk hieronder de vacaturetekst:

Vacature generalisten

Interesse? Stuur dan uiterlijk 3 januari 2018 je motivatiebrief (inclusief vacaturenummer), je CV en een recente foto naar: solliciteren@wijeindhoven.nl.


Stage lopen bij WIJeindhoven

Ben jij de WIJstagiar(e) die we zoeken?
Wat? WIJeindhoven is een organisatie waar je een dynamische stage aangaat. We bieden generalisten-stages, onderzoekstages, of een combinatie daarvan. Het is goed om te weten dat we géén specialistenstages aanbieden.
WIJeindhoven is een organisatie die werkt met alle doelgroepen in de leeftijd van 0 en 100 jaar met een ondersteuningsvraag. We werken met verschillende leefgebieden, van Jeugdzorg tot Wmo en noemen het ‘generalistisch’ werken. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij, als student een bepaalde richting hebt gekozen en dat je schoolopdrachten moet voltooien op bepaalde onderwerpen. Een goede begeleiding staat bij WIJeindhoven hoog in het vaandel.
Voor wie? Vanaf 1 september 2017 zijn er stageplaatsen beschikbaar voor één jaar, minstens voor 24 uur per week voor HBO-studenten uit het derde of vierde leerjaar vanuit verschillende opleidingen.
Vragen? Heb je nog vragen over een stage bij WIJeindhoven? Neem dan contact op met stagecoördinator Sabine van der Hulst, via stages@wijeindhoven.nl
Enthousiast? Dan zijn we benieuwd naar jou! Vul onderstaand formulier in en je aanvraag wordt zo spoedig mogelijk per mail beantwoord. Het kan zijn dat we eerst telefonisch contact met je opnemen, voordat we je aanvraag in behandeling nemen.
Klik hier voor het formulier.

 

Vacatures