WIJeindhoven verhuist hoofdkantoor naar Grijze Generaal

Persbericht

De Stichting WIJeindhoven verhuist haar hoofdkantoor medio augustus naar de Grijze Generaal in Woensel, een gebouw in eigendom van Wooninc. Op dit moment is het hoofdkantoor van de stichting nog gevestigd aan de Torenallee op Strijp-S. “Er was behoefte aan een plek waar de verbinding tussen de verschillende afdelingen optimaal tot stand gebracht kon worden. Dat hebben we in de Grijze Generaal gevonden”, aldus Peter Notten, bestuurder WIJeindhoven.

Ruimte voor samenwerking
In totaal verhuizen in de zomer ruim 30 medewerkers en de directie van de stichting naar hun nieuwe werkplek in Woensel. In tegenstelling tot de huidige huisvesting, waar de staf en directie verdeeld zijn over meerdere etages en ruimtes, krijgt de stichting nu de beschikking over één kantoorruimte, waardoor de samenwerking tussen afdelingen veel effectiever wordt. Daarnaast biedt deze ruimte de mogelijkheid voor overleggen met inwoners, partners, wijkteams en andere betrokkenen. Ook kunnen trainingen voor de medewerkers intern worden gehouden.

Wijkgerichte dienstverlening
Een van de partners van WIJeindhoven is Wooninc. Notten: “Dankzij de samenwerking met Wooninc. hebben we naast een nieuwe kantoorruimte in de Grijze Generaal, ook diverse nieuwe inlooplocaties voor inwoners in de WoonincPlusVitalis gebouwen in verschillende wijken. En daar zijn we blij mee. Deze wijkgerichte aanpak past precies bij onze laagdrempelige dienstverlening.”

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pauline Stekelenburg, Manager Communicatie & Ontwikkeling bij WIJeindhoven, bereikbaar op telefoonnummer 06-21683829 of mail paulinestekelenburg@wijeindhoven.nl

Grijze Generaal