Website in een nieuw jasje

Deze week is de nieuwe versie van onze website online gegaan; www.wijeindhoven.nl. De vorige was alweer een aantal jaar oud en kon wel wat verbeteringen gebruiken. De grootste verandering; we laten onze inwoners uitgebreid aan het woord.

Verhalen uit de praktijk van WIJeindhoven, verteld door echte Eindhovenaren. Hiermee geven we graag wat meer beeld van ons werk en de mooie dingen die we in Eindhoven samen tot stand brengen. Hopelijk vormen ze een duwtje in de rug voor anderen, om ook hun ondersteuningsvraag te (durven) stellen.

De nieuwe website is nu meer gericht op wat WIJeindhoven per wijk kan bieden. We zijn namelijk hard aan het werk om de ondersteuning nóg meer wijkgebonden aan te bieden. Via de website kun je per wijk bekijken waar we te vinden zijn. Maar ook hoe je in contact kunt komen en welke initiatieven er in jouw eigen wijk zijn, waar jij misschien wat aan hebt.

Uiteraard blijven we op de website het laatste nieuws delen, vind je alles over onze stichting en vind je mogelijkheden om bijvoorbeeld bij ons aan het werk te gaan of stage te lopen.

Tot slot nog even aandacht voor de fotografie op onze website. Met verschillende fotografen hebben we de website een Eindhovens tintje proberen te geven. Beeldmateriaal dat herkenbaar is dus en met échte mensen.

We zijn benieuwd wat je van de nieuwe website vindt. Reacties zijn dan ook zeker welkom!