SamenWIJ | Klankbordgroep

SamenWIJ is de klankbordgroep van WIJeindhoven.  De klankbordgroep bestaat uit inwoners van Eindhoven. SamenWIJ is er voor alle inwoners van Eindhoven die ondersteuning ontvangen van WIJeindhoven. Om de week overleggen we met het bestuur van de stichting WIJeindhoven over wat er speelt en houden we een vinger aan de pols.

Ook hebben we contact met de gemeente en andere organisaties in de stad. We kijken mee en denken mee met WIJeindhoven om ervoor te zorgen dat Eindhoven een fijne plek is voor iedereen om te wonen en te leven.

Ervaringsdeskundigen

De leden van de klankbordgroep zijn ervaringsdeskundigen die weten wat er in Eindhoven leeft. Hierdoor kunnen we WIJeindhoven ondersteunen, adviseren en optreden als belangbehartiger van alle inwoners .

Wij maken ons sterk

SamenWIJ maakt zich sterk om Eindhoven beter te maken. We staan tussen de mensen om kansen en aandachtspunten in Eindhoven tijdig op te merken. Dat doen we op een vertrouwelijke manier.

Contact

Op dit moment bestaat SamenWIJ uit vijf leden. WIl je contact met SamenWIJ of met een van de leden, dan kun je bellen of mailen.

SamenWIJ

06 - 100 633 39
samenwij@wijeindhoven.nl