Stage lopen bij WIJeindhoven

Stage lopen bij WIJeindhoven

Altijd anders dan verwacht en daarom leerzaam! Je hebt een opleiding gekozen, vaak met een specialisme. Daar heb je jouw passie liggen en daar wil je mee aan de slag. Bij WIJeindhoven is iedereen je doelgroep. Van 0 tot zo oud als mensen worden én je krijgt vragen op alle leefgebieden. Dit maakt jouw stage bij WIJeindhoven tot een unieke en uitdagende periode.
 

Bij ons ga je aan de slag als generalist. Je merkt dat onderdelen van jouw opleiding overal inzetbaar zijn. Je leert dat jouw kennis en ervaring niet alleen voor jouw specialisatie bruikbaar is. Stagiaires maken bij WIJeindhoven een enorme groei door. Zowel persoonlijk als professioneel.

Wij bieden alleen HBO stageplaatsen voor leerjaar 3 en leerjaar 4. Met een minimum van een schooljaar, 24 uur per week, verdeeld over drie dagen. 

Je kunt bij WIJeindhoven  stagelopen als generalist of een onderzoekstage doen. Een combinatie is ook mogelijk in overleg. Wij bieden géén specialistenstages aan. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij als student een bepaalde richting hebt gekozen en dat je schoolopdrachten moet voltooien op bepaalde onderwerpen.

Een goede begeleiding op maat staat bij WIJeindhoven hoog in het vaandel.  

WIl je stagelopen bij WIJeindhoven, vul dan het stageformulier in,

Veelgestelde vragen

Nee, als stagiaire ontvang je geen stagevergoeding. Wel krijg je van onze organisatie een talentenassessment (TMA) die je kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je deelnemen aan een aantal interne trainingen. Daarnaast is de begeleiding, intervisie en casuïstiek goed gefaciliteerd. Om je werk goed te kunnen uitvoeren als meeloopstagiaire krijg je een laptop en telefoon in bruikleen.

Er zijn op dit moment geen MBO stageplaatsen bij WIJeindhoven. Deze zijn nog in ontwikkeling.

Ja dat kan, samen bekijken we de mogelijkheden. Onze voorkeur gaar uit naar een inzet van minimaal 24 uur per week en studenten die een jaar stage bij ons lopen.

Wij hebben een groot aantal stageplaatsen voor zowel stagiaires die mee willen lopen in het werkveld, als voor onderzoek of een combinatie hiervan.

De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag tussen 8.00  en 18.00 uur. Een enkele keer vindt er in het weekend of buiten reguliere werktijden een huisbezoek plaats. Daarnaast is het mogelijk dat je tijdens je stage een bijdrage levert aan (buurt)activiteit plaats.

We denken met je mee. Wij snappen dat een stage belangrijk is, maar dat je ook geld moet verdienen als student. Ga in gesprek met je stagebegeleiders en kijk hoe je dit het beste kan vormgeven.