Nieuws

Toeslagenaffaire

We hebben voor gedupeerden van de Toeslagenaffaire een mailbox geopend: toeslagenaffaire@wijeindhoven.nl.

Lees meer


Uitvergroting Covid-19

Coronavirus

De inloopspreekuren zijn afgelast. Wil je nu contact met een medewerker van WIJeindhoven? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Lees meer

Vijf jaar WIJeindhoven

Op 23 juni 2020 bestaat de stichting WIJeindhoven 5 jaar. In 2015 kreeg WIJeindhoven van de gemeente Eindhoven de opdracht om de wetten in het sociaal domein uit te voeren.

Lees meer

Hoofdkantoor WIJeindhoven

Nieuwe Raad van Toezicht benoemd

Het college van B en W van Eindhoven heeft op 7 april een nieuwe raad van toezicht (RvT) van Stichting WIJeindhoven benoemd. De nieuwe RvT bestaat uit een voorzitter en twee leden en start per direct.

Lees meer

Inwoner met talentenscan

Buurt in bloei brengt mensen tot bloei

Op 22 oktober 2019 verscheen in het Eindhovens Dagblad een artikel over Buurt in Bloei. In het artikel vertellen onze generalisten/verbinders over hun werk. "Met het initiatief Buurt in Bloei biedt WIJeindhoven mensen mogelijkheden hun talenten te ontwikkelen, hun sociaal netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor anderen."

Lees meer

Jos Kusters

Voorzitter raad van toezicht stopt

Jos Kusters, sinds de start van Stichting WIJeindhoven in 2015 voorzitter van de Raad van Toezicht, heeft besloten zich niet beschikbaar te stellen voor een 2e termijn

Lees meer


Frank kwam uit zijn dip

Frank kwam uit zijn dip

“Daar zat ik dan: 60 jaar, zonder uitzicht op werk en zonder inkomen. Gelukkig heb ik dankzij Peter van WIJeindhoven mijn draai weer helemaal gevonden. Ik vind het zo fijn om vrijwilligerswerk te doen.”

Lees meer