Nieuws

Jos Kusters

Voorzitter raad van toezicht stopt

Jos Kusters, sinds de start van Stichting WIJeindhoven in 2015 voorzitter van de Raad van Toezicht, heeft besloten zich niet beschikbaar te stellen voor een 2e termijn

Lees meer


Frank kwam uit zijn dip

Frank kwam uit zijn dip

“Daar zat ik dan: 60 jaar, zonder uitzicht op werk en zonder inkomen. Gelukkig heb ik dankzij Peter van WIJeindhoven mijn draai weer helemaal gevonden. Ik vind het zo fijn om vrijwilligerswerk te doen.”

Lees meer


Deelnemers aan de Kom Tot Bloei training

Kom tot Bloei-training voor Turkse vrouwen groot succes

Soms is het lastig om te bedenken wat jouw bijdrage kan zijn aan de buurt. Misschien weet je niet wat jouw talenten zijn, vind je het moeilijk om die eerste stap te zetten of voel je je geïsoleerd omdat je de Nederlandse taal niet goed spreekt. Daarom organiseert WIJeindhoven korte ‘Kom tot Bloei’-trainingen.

Lees meer

Ervaringsonderzoek 2018

Jaarlijks onderzoekt WIJeindhoven de ervaringen van inwoners met WIJeindhoven. Weten onze inwoners de weg naar ons goed te vinden? Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Lees meer

Specialist Jeugd

WIJeindhoven is op zoek naar een Specialist Jeugd Mensen stimuleren zich in te zetten voor zichzelf, de ander en de stad zodat iedere inwoner op zijn of haar manier aansluiting kan vinden. Daar werken we hard aan door elke dag onze talenten en vakmanschap in te zetten. Jouw talent kunnen we heel goed gebruiken.

Lees meer

Verhuizing hoofdkantoor

De Stichting WIJeindhoven verhuist haar hoofdkantoor medio augustus naar de Grijze Generaal in Woensel, een gebouw in eigendom van Wooninc. Op dit moment is het hoofdkantoor van de stichting nog gevestigd aan de Torenallee op Strijp-S.

Lees meer

Ketenpartners ondertekenen Passport4work

Passport4work

Afgelopen week ondertekenden tien ketenpartners de overeenkomst voor samenwerking in het Eindhovense project Passport4Work. Dit project moet ervoor zorgen dat werkgevers meer inzicht krijgen in de kennis en vaardigheden van werkzoekenden.

Lees meer

WIjeindhoven symposium

WIJeindhoven aan de keukentafel

Vorige week verscheen onze eerste publicatie WIJeindhoven aan de Keukentafel. De uitgave werd gepresenteerd tijdens het mini-symposium De Waarde van Wijkgericht Werken dat we organiseerden ter gelegenheid van het afscheid van Jeanny van den berg.

Lees meer