Werken bij WIJeindhoven

Bij WIJeindhoven werken we voor alle doelgroepen van 0 tot 100 jaar met een ondersteuningsvraag. Wij zijn dan ook generalisten, die zich allereerst richten op het verstevigen van de sociale basis. De oplossing van problemen ligt vaak in de directe omgeving van onze inwoners. Ze moeten ‘m alleen weten te vinden. Onze generalisten zijn de personen bij uitstek om daarbij te helpen.

Je doet het niet alleen

Als generalist sta je er natuurlijk niet alleen voor. Je wordt aangestuurd door teamleiders en het MT. Het uitdagende is dat je op alle leefgebieden actief bent, van Jeugdzorg tot Wmo, en alle denkbare situaties tegenkomt. Samen met je inwoner ga je op zoek naar oplossingen dichtbij huis. Als het nodig is, schakel je de hulp van een specialist in.

Vacatures

Op dit moment hebben we vacatures voor de functie van generalist. WIJ zijn specifiek op zoek naar nieuwe collega’s met een SKJ-registratie en ervaring in de (ambulante) jeugdhulpverlening.

Stage

WIJeindhoven biedt generalisten-stages, onderzoekstages, of een combinatie daarvan. Wij bieden geen specialistenstages aan. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij als student een bepaalde richting hebt gekozen en dat je schoolopdrachten moet voltooien op bepaalde onderwerpen. Een goede begeleiding staat bij WIJeindhoven hoog in het vaandel.