Ben je ontevreden? Meld het dan

Ontevreden

Loopt het anders dan je gehoopt of verwacht had? Ben je ontevreden over de dienstverlening van WIJeindhoven? Klik hier en laat het ons weten via het contactformulier. Wij gaan dan graag met je in gesprek.

Je kunt ontevreden zijn over hoe je behandeld bent. Over de manier waarop en of dat respectvol is gebeurd. Maar het kan ook gaan over de bereikbaarheid van het WIJteam of over de manier van werken. We proberen altijd om met je in gesprek te gaan over een oplossing.

Klacht

Komen we er samen niet uit, dan kun je daarna altijd een klacht indien. Een onafhankelijke klachtadviescommissie spreekt zicht uit over jouw klacht. De bestuurder van WIJeindhoven laat, namens het college van burgemeester en wethouders, weten of en welke verbeteringen WIJeindhoven doorvoert naar aanleiding van deze uitspraak en wat we van jouw klacht hebben geleerd.

Als je vragen hebt over de werkwijze klachten kun je contact opnemen met de ambtelijk secretaris van de klachtadviescommissie klachtadviescommissie@wijeindhoven.nl, of met je generalist van WIJeindhoven.

Bezwaar

Als je het niet eens bent met een beschikking die je hebt ontvangen, kun je bezwaar maken bij de gemeente Eindhoven. Op de website van de gemeente Eindhoven vind je meer informatie over hoe je dit kunt doen.